Eva Martins

Telefon: 0709 784702
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eva är en engagerande och drivande konsult, vars uppdrag kännetecknas av att hon ofta arbetar tillsammans med nyckelpersoner och ledningsgrupper kring förändrings- och förbättringsarbete, process- och verksamhetsutveckling. Hon bygger förtroende och jobbar därför ofta djupt in i kundens organisation, många gånger i rollen som coach eller mentor. Eva, som har lång erfarenhet från både privat och offentlig sektor, brinner för att göra det komplexa i stora organisationer enklare så att fokus kan ligga på värdeadderande aktiviteter och kreativitet. Hon lägger stor vikt vid att lära andra att hantera förändringar så att människor sätts i fokus och effektmål uppnås på mest fördelaktiga sätt. I sina uppdrag tillämpar hon gärna agila och iterativa arbetsmetoder för att säkra progress och delaktighet. Med erfarenhet från chefsroller inom produktledning och inköp i internationella koncerner, projektledning inom IT-utveckling och mångårigt konsultande inom industrin är Eva van att finnas på alla nivåer i en organisation.

Eva har en akademisk examen i strategiskt Human Resource Management och är certifierad förändringsledare samt projektledare.

Livet utanför jobbet ägnar Eva åt att utöva och leda yoga. För att må bra, orka och hålla balansen i livet långsiktigt har yoga blivit en viktig del i hennes liv. Självklart finns det utrymme för familj, släkt och vänner och hon försöker ofta få dem att uppleva yogans fördelar tillsammans med henne. Gärna under en vistelse på smultronstället, som ligger på östkusten, utanför Valdemarsvik. Där i havsnära natur infinner sig det riktiga lugnet, det som behövs för att återhämta sig till kropp och själ

pdfSe profil som pdf