Bernt Järneteg

Civilingenjör och tekn.dr

Telefon: 0733 481993
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bernt har mer än 25 års erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling, både i konsultrollen och i ledande befattningar. Exempel på områden som ligger honom varmt om hjärtat är strategisk, gränsöverskridande produktplanering inom treenigheten marknad, R&D och produktion. Bernt har även djup erfarenhet inom områdena Supply Chain Management, process- och kvalitetsutveckling och Lean Enterprise.

Han är van workshopledare och moderator och har även erfarenhet från coaching på ledningsgruppsnivå. Bernt är disputerad och har innehaft en adjungerad professur i produktionssystem vid Linköpings Universitet. Han har också lång erfarenhet av ledningsgruppsarbete på olika nivåer, bl. a på koncernledningsnivå i börsnoterat bolag.

Även utanför den dagliga gärningen är intressena många, gärna med praktiska förtecken för att hålla båda hjärnhalvorna igång. Gitarrspelande och gitarrtillverkning är en stor del av livet. Tiden med familjen är givetvis ovärderlig, gärna på verandan i sommarstugan. En och annan golfrunda kanske hinns med också.

pdfSe profil som pdf