Vi jobbar för en bättre värld - årets julgåva går till Barncancerfonden

Årets julgåva från Associ8 går till Barncancerfonden och på det sättet hoppas vi kunna bidra till en något bättre värld.
Från oss alla, till er alla: En riktigt God Jul!

 

Barncancerfondens Julknapp 2017

ACMP Regional Conference, Amsterdam November 2017

Den 16-17 november var Associ8 på ACMP:s konferens om förändringsledning i Amsterdam (ACMP = Association of Change Management Professionals). Förkovran utanför de projekt vi verkar i är viktigt för oss. Ny tankar väckta, gamla verifierade eller återväckta. Givande diskussioner med andra praktiserande förändringsledare, såväl gamla kontakter som nya var mycket uppskattat. Tack alla som vi mötte där!

ACMP Sweden´s öppna konferens om förändringsledning

Vi vill slå ett slag för ACMPs öppna konferens om förändringsledning som äger rum den 5/4 i stockholm. Läs mer om konferensen här: ACMP_Open_event_2016.pdf

 

Eric, ny kollega med fokus på förändringsledning

Eric är en erfaren och målmedveten förändringsledare med många stora verksamhetsutvecklingsprojekt på sin meritlista. Han har en solid grund inom retail och industri. Vi välkomnar honom nu som ny kollega på Associ8. Läs mer om Eric här

Change Management är här för att stanna!

Nu är det (snart) dags! En ny organisation för alla som är verksamma i förändringsarbete; förändringsledare, linjechefer, HR-ansvariga, projektledare, experter inom process och metod, för att nämna några. ACMP Sweden® är den svenska avdelningen av den internationella organisationen Association of Change Management Professionals (ACMP®), som alltså nu etableras i Sverige. Lanseringen sker 18 november. Se pressrelease nedan.

Läs mer

Seminariedag om förändringsledning

Känner du att förändringstakten ökar gradvis? Tillsammans med Peter Uhlin organiserar vi ett spännande seminarium kring förändringsledning. Målet är att inspirera beslutsfattare. Deltagarna är inbjuda beslutsfattare från både privat och offentlig sektor. Har du intresse av liknande seminarium så hör av dig till Associ8.

Läs mer