Jul - en tid för eftertanke och omtanke

Alla våra ansträngningar under året är riktade mot att hjälpa företag och människor i förändring. Nu i juletid skänker vi en tanke till en grupp som har riktigt tuffa förändringar att hantera.

Årets julgåva från Associ8 går till Barncancerfonden 

God Jul och Gott Nytt År önskar kollegorna på Associ8!

BCF stor2018

Proceedings från Aras Experience Day 2018

En septemberdag samlades Aras - och PLM - intresserade på ett soligt Skeppsholmen i hjärtat av Stockholm - dels för att dels lyssna på kunderfarenheter, dels för att inspireras av nyttiga föredrag och workshops runt införande och förvaltning av PLM där Aras varit en del av lösningen.

Läs mer i proceedings

Inbjudan till Aras Experience Day - 2018-09-20

 

Till alla som är intresserade av att diskutera erfarenheter kring inforande av PLM/PDM i allmänhet och Aras Innovator i synnerhet:

Associ8 och Altegra bjuder in till "Aras Experience Day" den 20:de september på Skeppsholmen i Stockholm

Anmäl dig här (länken tar dig till Eventbrite) senast den 8:de september

Se inbjudan och preliminär agenda. Återkoppla gärna (senast den 31 augusti) med synpunkter och önskemål på vad ni skulle vilja dela med er av eller diskutera.

ACMP Regional Conference, Amsterdam November 2017

Den 16-17 november var Associ8 på ACMP:s konferens om förändringsledning i Amsterdam (ACMP = Association of Change Management Professionals). Förkovran utanför de projekt vi verkar i är viktigt för oss. Ny tankar väckta, gamla verifierade eller återväckta. Givande diskussioner med andra praktiserande förändringsledare, såväl gamla kontakter som nya var mycket uppskattat. Tack alla som vi mötte där!

ACMP Sweden´s öppna konferens om förändringsledning

Vi vill slå ett slag för ACMPs öppna konferens om förändringsledning som äger rum den 5/4 i stockholm. Läs mer om konferensen här: ACMP_Open_event_2016.pdf

 

Eric, ny kollega med fokus på förändringsledning

Eric är en erfaren och målmedveten förändringsledare med många stora verksamhetsutvecklingsprojekt på sin meritlista. Han har en solid grund inom retail och industri. Vi välkomnar honom nu som ny kollega på Associ8. Läs mer om Eric här