Patrik Meijer

Telefon: 0705-200772
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Patrik har lång erfarenhet av att hjälpa företag och myndigheter att driva, utveckla och förbättra sin verksamhet. Detta har skett i olika roller såsom bl.a. systemutvecklare, systemdesigner, IT-arkitekt, projektledare, affärsutvecklare, verksamhetsutvecklare, affärsområdeschef och försäljningschef. Patrik använder denna breda erfarenhet för att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling hos kunderna, som realiseras i produkter, processer, metoder, organisationsförändring och ofta systemstöd. Han har lång erfarenhet från att fånga verksamheters krav, som realiseras dels i tekniska lösningar och i att människorna (som berörs av förändringen) har tagit till sig det nya. Förändringar kräver bl.a. människors delaktighet, förståelse och motivation för att lyckas långsiktigt. Kort sagt; framgångsrik affärs- och verksamhetsutveckling är ofta en kombination av teknisk lösning och process med att leda människor i förändring.

Driv, engagemang och målmedvetenhet är egenskaper som kännetecknar Patrik jobbmässigt och privat. De kommer väl till pass i träningen för att uppnå målet på Vasaloppet.

Patrik har en Bachelors degree i Computer Science och har kompletterat denna examen med en mängd utbildningar under årens lopp, bl.a. är han certifierad IT-Arkitekt och Förändringsledare

 

pdfSe profil som pdf