Johan Malm

Civilingenjör

Telefon: 0768-603986
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Johan har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla tekniska produkter, från inbyggda system till mobila och flygtekniska system. Han har arbetat med allt från elektronikkonstruktion och programvaruutveckling till kvalitetsledning, marknadsföring och projektledning. Johan är skicklig i att kombinera tekniskt kunnande med tillmötesgående av affärskrav. Han har därtill ett effektivt sätt att leda människor. Hans specialitet är projektledning samt analys och design, där han använder strukturerade och förenklande metoder. Genom att ha drivit komplexa projekt i komplexa organisationer har han en förvärvat gedigen erfarenhet i strategisk planering, verksamhetsutveckling och att leda genom andra.

Johan är certifierad Project Manager Professional (PMP), certifierad Förändringsledare (PROSCI) och certifierad Scrum Master.

Fritiden tillbringas gärna med familj och bland vänner. Johan mår också bra när han lyssnar, spelar, eller skapar musik, när vädret är fint och har får ge sig ut på en joggingrunda.

pdfSe profil som pdf