Eric Egelstig

Civilingenjör

Telefon: 0704 218413
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eric uppskattas för sin entusiasm, sitt starka driv och förmågan att leverera mot högt uppsatta mål. Hans engagemang och målmedvetenhet med inställningen att gemensamt med andra ska det vara kul på jobbet ger resultat. Eric lyssnar in, förstår, lyfter blicken, analyserar och summerar på ett övertygande sätt. Eric blir särskilt efterfrågad som förändringsledare och ledare av strategiskt viktiga program och projekt som påverkar många organisationer/funktioner. Utöver ambition värderar Eric kundnärhet, långsiktighet, personlighet, ärlighet och integritet högt.

Med 20 års erfarenhet som program/projektledare, förändringsledare, affärsutvecklare, kundansvarig och verksamhetskonsult har Eric axlat många olika roller. En tyngd finns som på Verksamhetssidan inom Supply Chain Management och inom retail och tillverkande industri. Ett ökat intresse för den digitala utvecklingen har byggt upp kunskap och erfarenheter inom den digitala världen, samt ett mer fördjupad kunskap om IT Ledning och styrning.

Fritiden kännetecknas av ett aktivt liv där 3 små barn är tongivande. Stort fokus, både mentalt och fysiskt, läggs på träning och tävling i landsvägscykling. Familjen förvaltar ett litet kulturarv i form av boendet i en gammal prästgård.

pdfSe profil som pdf